Chrupiące Paski Łososia
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mleko, bułkę tartą, chwast koperkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące paski ziemniaczane, Chrupiące Paski Z Kurczaka, oraz Chrupiące Paski Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj nieprzywierającą blachę do pieczenia o wymiarach 10 na 15 cali za pomocą sprayu do gotowania. W misce ubić majonez i mleko. W innej misce wymieszaj bułkę tartą, koperek, sól i pieprz cytrynowy.
Każdy kawałek łososia zanurz w mieszaninie majonezu, zmieniając się w warstwę, a następnie zwinąć w mieszaninę okruchów chleba, zmieniając się w warstwę.
Ułóż kawałki lekko od siebie na blasze do pieczenia i lekko spryskaj sprayem do gotowania.
Piec na górnej półce piekarnika 475, aż powierzchnia będzie rumiana, a łosoś będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny w środku (pokrojony do testu), 12 do 14 minut.