Chrupiące Paski Z Kurczaka
Chrupiące paski z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, maślankę, pierś z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chrupiące Paski Z Kurczaka, Chrupiące Paski Z Kurczaka, oraz Chrupiące Paski Z Kurczaka Ranczo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zanurz paski kurczaka w maślance na 15 do 20 minut (lub dłużej, jeśli chcesz).
W innej misce, połączyć mąkę i sól przyprawową (lub inne przyprawy, jeśli wolisz).
Dobrze wymieszać. Następnie stopniowo skropić 1/4 do 1/2 szklanki maślanki do mieszanki mąki i lekko wymieszać widelcem, gdy dodajesz go, aby uzyskać grudki.
Ogrzać około 1 cala oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu od niskiej do średniej.
Usunąć kilka nasączonych maślanką pasków kurczaka i umieścić je w mieszaninie mąki, odwracając je do obtarcia.
Połóż je na talerzu. Kontynuuj powlekanie pasków kurczaka, aż wszystkie będą gotowe do gotowania.
Gdy olej jest wystarczająco podgrzany, zacznij gotować paski po kilka na raz. Gotować je przez około półtorej minuty z każdej strony. Gdy złocisty i chrupiący kurczak jest gotowy, usuń je na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem. Nie pozwól im się spalić.
Podawać z ulubionym sosem do zanurzania. Mniam!