Malina - brzoskwinia Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier sukraloza mieszanka, masło, płatki owsiane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-Malinowy Chrupiący, Raspberry Peach Crisp, oraz Raspberry Peach Crisp.
Instrukcje
1
1 piekarnik do 191°. Płaszcz 9 x 9-calowe naczynie do pieczenia z No-stick gotowania sprayu. Wymieszać razem brzoskwinie, 1/4 szklanki mąki, 3 łyżki brązowego cukru i 1/2 łyżeczki imbiru w dużej misce. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
2 Połączyć owies i pozostałą 1/2 szklanki mąki, 2 łyżki brązowego cukru mieszanki i 1/4 łyżeczki imbiru w misce. Masło wymieszać widelcem, aż będzie kruche.