trufle czekoladowe
Przepis na Trufle Czekoladowe można przygotować w około 2 godziny i 20 minut . Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 9505 kalorii , 99 g białka i 792 g tłuszczu na porcję. Za 34,29 USD za porcję otrzymasz danie główne obejmujące 1 osobę. Jeśli masz pod ręką jagody ziela angielskiego, chili ancho w proszku, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 38% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak trufle z ciasta czekoladowego z brązowym masłem i białą czekoladą , trufle czekoladowe Matcha – mała książeczka o czekoladzie wegańskiej wróżki i łatwe trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie .
Instrukcje
Suszenie Smażyć przyprawy na patelni na średnim ogniu, aż poczujesz zapach przypraw. Gdy przyprawy trochę się podsmażą, dodaj gęstą śmietanę.
Zdejmij z ognia i zaparzaj przez 1 godzinę. Odcedź przyprawy.
Podgrzej ponownie napiętą śmietankę i polej ciepłą śmietanką czekoladę. Mieszaj szpatułką, aż czekolada całkowicie się rozpuści i połączy. Gdy czekolada uzyska jednolitą konsystencję, dodaj masło i mieszaj, aż składniki dobrze się połączą.
Przelać do innej miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Włóż do rękawa cukierniczego i uformuj małe kulki na blasze. Przechowywać w lodówce, aż będzie twarde w dotyku.
Wyjmij i zwiń do pożądanej formy.