Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj chrupiących krokietów z łososia z sosem Remoulade. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 660 kalorii, 19g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz łososia, olej canolan, scallion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Chrupiące Krokiety z łososia z sosem Remoulade, Krokiety z łososia z sosem Rémoulade, oraz Chrupiący Pieczony łosoś z awokado Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki remoulade, z wyjątkiem szalotki w misce i wymieszać razem z widelcem, aby pomóc rozbić kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Remoulade
Zielona Cebula
Kapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać w szalotki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
1
Za pomocą widelca płatki mięso łososia od skóry. Wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Mięso
2
W średniej misce ubić jajko. Do jajka dodać mieszankę smażenia ryb, łososia, ostry sos i 1/4 szklanki sosu remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
SOS
łosoś
Ryby
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszać, aby połączyć. Formować na 8 pasztecików.
4
Pozostałą mieszankę smażenia wlać do naczynia do ciasta lub na naczynie. Paszteciki zalać pozostałą mieszanką smażenia ryb i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
5
Na dużej patelni rozgrzej cienką warstwę oleju na średnim lub średnim ogniu. Bez tłoczenia patelni, gotować paszteciki do złotego koloru, o 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Krokiety podawać na gorąco z pozostałym sosem remoulade.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.