Chrupiące Kości
Chrupiące Kości może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, majonez, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Texas T-Bones, Cheesy Bones, oraz Butterscotch Bones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia z folią. Ustaw stojak z drutu na arkuszu i mgle za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Połącz płatki kukurydziane, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku, papryka, tymianek i 1/4 szklanki majonezu w średniej misce. Mieszaj, aż mieszanina będzie krucha.
Posmarować każdą pałeczkę 1/2 łyżki. majonez, następnie zalać mieszanką okruchów.
Miejsce na przygotowanym stojaku.
Piec, aż kurczak będzie złoty i natychmiastowy odczyt termometr włożony do nogi rejestry 74°, około 30 minut, tenting folią, jeśli nogi zaczynają brązowieje zbyt szybko.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozostaw kurczaka na 10 minut. Owiń koniec kości każdej pałeczki folią aluminiową i podawaj.