Chrupiące hamburgery z kurczaka z cytrynowym majonezem

Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do swojej kolekcji, chrupiące hamburgery z kurczaka z majonezem cytrynowym może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 56g białka, oraz 11g tłuszczu. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 204 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, sok z cytryny, bułki ciabatta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Śródziemnomorskie burgery Wegetariańskie z cytrynowym kaparowym majonezem, Boston Burger Week: hamburgery z homara z estragonem i cytrynowym majonezem, oraz Zbilansowana dieta: Tajskie hamburgery z kurczaka z majonezem Sriracha są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Włożyć piersi z kurczaka między 2 kawałki folii spożywczej i bash z wałkiem do ciasta, aż będą o połowę ich pierwotnej grubości. Tosty w robocie do szorstkiej bułki tartej, a następnie wyłożyć na talerz.
Ubić jajko i musztardę razem w misce i doprawić. Zanurz kurczaka w jajku, niech nadmiar kapie z powrotem do miski, a następnie naciśnij do bułki tartej. Umieścić pod grillem na płaskiej blasze do pieczenia i grillować przez około 10 minut, obracając raz, aż złoty i chrupiące z obu stron i kurczak jest gotowane przez.
Do majonezu ubić skórkę z cytryny, sok i dużo czarnego pieprzu.
Rozłóż trochę majonezu na dolnych połówkach bułek, top z piersi kurczaka i sałatki do wyboru i służyć.