Chrupiące filety rybne smażone w piecu

Chrupiące filety rybne smażone w piecu
Chrupiące filety rybne smażone w piecu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz 2 filiżanki pikantnych włoskich grzanek pepperidge farm®, filet rybny, sos tatarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety Rybne Smażone W Piekarniku, Chrupiąca Ryba Dorsza Smażona W Piecu, oraz Chrupiące Filety Rybne.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn