Chrupiące ciasto z kurczakiem i szparagami
Chrupiące ciasto z kurczakiem i szparagami zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, gałkę masła, szparagi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chicken & Asparagus Pot Pie With Herbed Potato Crust, Ciasto szparagowo-orzechowe (akan Asparagus Baklava) z sosem Avgolemono, oraz Szparagi z chrupiącą pancettą.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.
Rozłóż kurczaka równomiernie w płytkim naczyniu do pieczenia. Kropka z połową masła i grillować przez 7-10 minut, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez. W międzyczasie włóż warzywa do miski i zalej je czajnikiem z wrzącą wodą. Pozostawić na 2-3 minuty, a następnie odcedzić.
Warzywa i szynkę rozsypać na kurczaku, ułożyć na crme frache i doprawić do smaku.
Posypać bułkę tartą, dot z pozostałym masłem, a następnie przesuń pod grillem przez 5 minut więcej, aż ogrzane przez i polewa jest chrupiące.
Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Chateau Chantal późne żniwa Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Żniwa Riesling