Chrupiące ciasto jagodowo-gruszkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka jagód, lody waniliowe, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Chrupiące Ciasto Jagodowo-Gruszkowe, Ciasto Chrupiące Gruszkowo-Jagodowe, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. rozwiń skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść w 9-calowym szklanym talerzu; krawędzie flet. Linia crust z 10-calowy Okrągły gotowania pergamin papieru lub folii. Napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piec 8 do 9 minut lub aż skorupa jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Usunąć pergamin i fasolę. Krawędź Skórki przykryć paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
5
Piec 6 do 7 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
6
W dużej misce, delikatnie wrzucić składniki nadzienia. Łyżka nadziewana do wyłożonej cieście talerza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W dużej misce, ubić składniki polewy z mikserem elektrycznym na średniej-niskiej prędkości, aż crumbly.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Polewę posypać równomiernie nadzieniem.
9
Linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
10
Umieść talerz ciasta na wyłożonej folią blasze ciastek. Przykryć ciasto folią; piec 15 minut. Zmniejszyć ogień do 191°; piec 45 do 50 minut dłużej lub aż bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
11
Usunąć folię z ciasta; piec 20 do 25 minut dłużej lub aż polewa jest złoty kolor. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, 2 do 3 godzin.