Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chrupiącego ciasta jagodowo-gruszkowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 313 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Skórki ciasta, szybko gotujący się owies, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Chrupiące Gruszkowo-Jagodowe, Ciasto Bourbon-Gruszka, oraz Gruszka Crisp.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. rozwiń skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść w 9-calowym szklanym talerzu; krawędzie flet. Linia crust z 10-calowy Okrągły gotowania pergamin papieru lub folii. Napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
3
Piec 8 do 9 minut lub aż skorupa jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Usunąć pergamin i fasolę. Krawędź Skórki przykryć paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Piec 6 do 7 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W dużej misce, delikatnie wrzucić składniki nadzienia. Łyżka nadziewana do wyłożonej cieście talerza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W dużej misce, ubić składniki polewy z mikserem elektrycznym na średniej-niskiej prędkości, aż crumbly.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Polewę posypać równomiernie nadzieniem.
9
Linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
10
Umieść talerz ciasta na wyłożonej folią blasze ciastek. Przykryć ciasto folią; piec 15 minut. Zmniejszyć ogień do 191°; piec 45 do 50 minut dłużej lub aż bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
11
Usunąć folię z ciasta; piec 20 do 25 minut dłużej lub aż polewa jest złoty kolor. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, 2 do 3 godzin.