Chrupiące Baby Potato Bites z kwaśną śmietaną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj chrupiące ukąszenia ziemniaków z kwaśną śmietaną i bekonem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście rozmarynu, boczek, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ukąszenia ziemniaków zawinięte w boczek z pikantnym sosem z kwaśnej śmietany, Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem, oraz Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć ziemniaki do dużego garnka i zalać zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i dodać dużą szczyptę soli. Gotować przez 8 minut, aby były delikatne, ale nadal lekko twarde. Odcedź i pozwól im ostygnąć. Gdy są chłodne, pokroić je na pół i ostrożnie zgarnąć wnętrza za pomocą łyżeczki lub melona baller uformować filiżankę. (Rezerwy scooped się wnętrzności dla rundy 2 krewetki Recipe i sałatka ziemniaczana z kwaśną śmietaną i sosem boczku).
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Do dużej miski włożyć ziemniaki, dodać olej, rozmaryn i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Ostrożnie wrzucić kubki ziemniaków, aby pokryć je olejem. Ułóż ziemniaki, pokroić na bok, na blasze do pieczenia i piec, aż kubki są rumiane i chrupiące, o 15 do 20 protokół.
Podczas pieczenia ziemniaków, umieścić boczek na zimnej patelni i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące.
Boczek dobrze osuszyć na blasze wyłożonej brązową papierową torbą. (Reserve 2 pieces of bacon for Round 2 Recipe Shrimp and Potato Salad with Sour Cream and Bacon Dressing.) Posiekać pozostałe 6 sztuk.
W misce wymieszać śmietanę, musztardę, 1 łyżkę szczypiorku, posiekany boczek oraz sól i pieprz do smaku. Ułóż ziemniaki na talerzu i napełnij je łyżką śmietany i boczku.
Udekorować pozostałym szczypiorkiem i podawać natychmiast.