Chrupiące Azjatyckie Slaw
Chrupiące Azjatyckie Slaw jest a bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, kapustę savoy, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Chrupiące Azjatyckie Slaw, Chrupiące Azjatyckie Slaw, oraz Asian Crunchy Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; wrzucić dobrze.
Posypać makaronem, migdałami, nasionami słonecznika i sezamem; wrzucić delikatnie.
Ocet i pozostałe 5 składników połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę kapusty; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Delikatnie wrzucić tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.