Chrupiąca Zapiekanka Z Zieloną Fasolą
Przepis chrupiąca zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 86 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz dip serowy cheez whiz, skondensowany krem z zupy grzybowej, fasola cięta na francusko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Crunchy Panko Crusted Green Bean Casserole {and a giveaway}, Chrupiąca Sałatka Z Zieloną Fasolką, oraz Chrupiąca Posiekana Sałatka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rezerwa połowę cebuli do późniejszego wykorzystania.
Pozostałą cebulę wymieszać z pozostałymi składnikami aż do wymieszania.
Łyżka do 1-1 / 2-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Piec 35 min., polewając cebulą przez ostatnie 5 min.