Chrupiąca Tilapia
Crispy Tilapian to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 2127 kalorii, 298g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $25.26 za porcję. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz starą przyprawę bay, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Chrupiąca Tilapia, Chrupiące Tacos Tilapia, oraz Chrupiąca Pieczona Tilapia są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Sól i pieprz ryby.Filety pyłu z 1/3 szklanki mąki.
W jednej misce wymieszać jajko z maślanką.
Wymieszać mąkę, mączkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia, Old Bay w innej misce.Wszystkie mąki zanurzyć w jajku, a następnie mieszaninę mąki.
Rozgrzać olej średnio-wysoki w dużej patelni.Smażyć, obracając po 2 minutach z każdej strony.Sól, jak tylko wyjmiesz z patelni.Należy wykonać w trzech partiach.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.