Chrupiąca Sałatka Z Kozim Serem
Chrupiąca Sałatka z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, bułkę tartą, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Chrupiąca Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, Chrupiąca Sałatka z kozim serem z szampanem Vinaigrette, oraz Sałatka z truskawkami i kozim serem z chrupiącą smażoną komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce, wymieszać bułkę tartą z solą i pieprzem, do smaku.
Dodaj 2 do 3 łyżeczek oliwy z oliwek, aby tylko zwilżyć okruchy i dobrze wymieszać widelcem.
Rozłóż na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż złoty i chrupiące, o 5 do 7 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wrzucić posiekany tymianek.
Krążki koziego sera posmarować lekko pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Ser obłożyć ze wszystkich stron bułką tartą.
Piec na pergaminie lub silikonu pokryte obręczy blachy do pieczenia, aż do rozgrzania przez, o 5 protokół.
Podziel mieszane zielenie dziecka między 4 talerze. Ostrożnie, na wierzchu każdej sałatki podzielić rund koziego sera, udekorować gałązką tymianku i podawać.