Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, miętą, kolendrą i papryką wiśniową

Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, miętą, kolendrą i papryką wiśniową
Chrupiąca Sałatka z kalmarów i kraba kamiennego z czerwoną papryką-winegret z Mango, mięta, kolendra i papryka Wiśniowa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 796 kalorii, 28g białka, oraz 45g tłuszczu na porcję. Za $5.22 za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką liście kolendry, sól i pieprz, liście kolendry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka z kalmarów i śliwek z kolendrą, miętą i orzeszkami ziemnymi, Spiralizowana czerwona kapusta kalarepa Slaw z winegretem z kolendry, oraz Sałatka z kraba, krewetek i Mango z winegretem Yuzu dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę; dopraw miodem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W przypadku sałatki z krabów i kalmarów: napełnij duży rondel do połowy olejem i podgrzewaj, aż osiągnie 350 stopni F na termometrze do smażenia w głębokim tłuszczu. Wyłóż duży talerz lub blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi, odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wymieszaj mąkę i 1 1/2 szklanki wody w dużej misce i dopraw solą i pieprzem. Mieszanka powinna przypominać ciasto krepowe; jeśli jest zbyt gęsty, dodawaj więcej wody po kilka łyżek na raz. Następnie dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dopraw kalmary i kraby solą i pieprzem i pracując partiami, zanurz 1/3 kalmarów w cieście z mąki ryżowej i pozwól, aby nadmiar kapał. Smażyć na lekko złoty kolor i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
KałamarnicaKałamarnica
KrabKrab
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Wyjmij łyżką cedzakową i osusz na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym i natychmiast dopraw solą. Powtórz z pozostałymi kałamarnicami i krabami, zanurzając w cieście, a następnie smażąc partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
KrabKrab
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Umieść warzywa w misce i skrop około 1/4 szklanki winegret z mango i czerwonej papryki i dopraw solą i pieprzem. Ułóż zielenie na półmisku i ułóż na wierzchu pokrojoną w plasterki papryczkę wiśniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
ZieloniZieloni
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść kalmary i kraba na obwodzie półmiska, skrop wszystko winegretem i udekoruj liśćmi kolendry i posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
VinaigretteVinaigrette
KałamarnicaKałamarnica
KrabKrab
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn