Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem
Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka pkt. shake ' N bake chicken coating mix, liście bazylii, liście rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, Cytrynowa ryba ziołowa z chrupiącymi frytkami z piekarnika, oraz Chrupiące Ziemniaki Pieczone Ziołami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Spryskaj folią obramowaną blachą do pieczenia sprayem do gotowania.
Dodaj 1 łyżeczkę. bazylia do powlekania wymieszać w torbie shakera; delikatnie wstrząsnąć, aby połączyć. Używaj do okrywania ryb zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić w przygotowanej patelni.
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem ziemniaki gotujemy we wrzącej wodzie w dużym rondlu 15-20 min. albo do przetargu.
Odcedzić ziemniaki; wrócić do patelni.
Dodać mleko, startą polewę, serek śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu, rozmaryn i pozostałą bazylię; zacierać aż do wymieszania i uzyskania pożądanej konsystencji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.