Chrupiąca posiekana Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, oliwki, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Zieloną Fasolką, Chrupiąca świeża zielona fasola, kolorowa sałatka z pomidorów i fety, oraz Chrupiąca Zapiekanka Z Zieloną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: krajalnica mandolina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
2
Dodaj fasolkę szparagową, pomidory koktajlowe, ser feta, oliwki, rzodkiewki, ogórek, szalotka i serca palmowe do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Hearts Of Palm
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Fasola Szparagowa
1-1/2 Uncji Gin
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.