Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch

Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące Sałatka Lato z Jalapeno Ranch Dressing spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z limonki, jicamę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch, Chrupiąca panierowana Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem Ranczo, oraz Letnia sałatka posiekana z sosem Ranczo.

Instrukcje

1
Miejsce dressing, papryka jalapeno, kolendra i sok z limonki w blenderze lub pojemniku robota kuchennego; przykryć. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić jicama, marchew, seler i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszankę opatrunkową; lekko wymieszać.
4
Duży półmisek przykryć sałatą, na wierzch polać mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
5
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn