Chrupiące Napa kapusta Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś lekko liście kolendry, kremowy sos sojowy, grubo kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Chrupiąca Kapusta Napa Slaw, Chrupiąca Sałatka Z Kapusty Napa, oraz Napa Kapusta Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz kapustę, groszek śnieżny, rzodkiewkę, zieloną cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać około trzech czwartych dressing i migdały do mieszaniny kapusty; wymieszać do herbu. Smak i wymieszać w więcej sosu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego