Chrupiąca kaczka z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru

Chrupiąca kaczka z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru
Chrupiąca Kaczka ze skórką z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1534 kalorii, 62g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 14,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kaczki, rosół z kurczaka, granulki bulionu warzywnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kaczki z grzankami serowymi i sosem porzeczkowym, Chrupiąca duszona kaczka z sosem żurawinowo-portowym, oraz Chrupiąca pierś z kurczaka w sosie ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Połączyć wino, buliony, gałązki tymianku i liście laurowe w rondlu, doprowadzić do wrzenia i pozostawić na piecu, aż zmniejszy się do około 11/2 szklanki (ok. 35 minut).Zmniejszyć ogień, dodać port i dżem z czerwonej porzeczki, wymieszać, aby połączyć, usunąć liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PorzeczkiPorzeczki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
PortPort
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Dodaj masło i mieszaj, aż się rozpuści, wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą, Dodaj do sosu i mieszaj, aż sos zgęstnieje.Uwaga: sos można przygotować dzień wcześniej i po prostu podgrzać, aby zaoszczędzić czas w ciągu dnia.Pasternak Mash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
W rondlu umieścić posiekany pasternak wraz z wystarczającą ilością mleka do przykrycia, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, odcedzić, odcedzić trochę mleka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Do pasternaku dodać śmietanę, bulion, mleko i masło i zmiksować lub przetworzyć do smooth.In małą patelnię smażyć, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać grzyby i czosnek, gotować aż grzyby zmiękną, wymieszać z liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj do zacieru i wymieszaj, aby połączyć, dodaj olej truflowy i dobrze wymieszaj.Piersi Kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Olej TruflowyOlej Truflowy
7
Dodać piersi z kaczki do gorącej patelni, nie do końca dymiąc, skórkę w dół, gotować, aż ładnie się zarumienią i większość tłuszczu z kaczki zostanie wytopiona. (około 8-10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Piersi kaczki włożyć do naczynia do piekarnika i wstawić do nagrzanego piekarnika 180C, gotować 20 minut, daje ładny różowy środek, lub gotować do pożądanego doneness.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Na talerzu ułożyć mash z pokrojoną pierś z kaczki i sosem mżawkowym wokół talerza, podawać dodatkowy sos z boku.SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn