Chrupiąca kaczka z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru

Chrupiąca Kaczka ze skórką z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1534 kalorii, 62g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 14,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kaczki, rosół z kurczaka, granulki bulionu warzywnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kaczki z grzankami serowymi i sosem porzeczkowym, Chrupiąca duszona kaczka z sosem żurawinowo-portowym, oraz Chrupiąca pierś z kurczaka w sosie ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wino, buliony, gałązki tymianku i liście laurowe w rondlu, doprowadzić do wrzenia i pozostawić na piecu, aż zmniejszy się do około 11/2 szklanki (ok. 35 minut).Zmniejszyć ogień, dodać port i dżem z czerwonej porzeczki, wymieszać, aby połączyć, usunąć liście laurowe i gałązki tymianku.
Dodaj masło i mieszaj, aż się rozpuści, wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą, Dodaj do sosu i mieszaj, aż sos zgęstnieje.Uwaga: sos można przygotować dzień wcześniej i po prostu podgrzać, aby zaoszczędzić czas w ciągu dnia.Pasternak Mash.
W rondlu umieścić posiekany pasternak wraz z wystarczającą ilością mleka do przykrycia, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, odcedzić, odcedzić trochę mleka do wymieszania.
Do pasternaku dodać śmietanę, bulion, mleko i masło i zmiksować lub przetworzyć do smooth.In małą patelnię smażyć, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać grzyby i czosnek, gotować aż grzyby zmiękną, wymieszać z liśćmi tymianku.
Dodaj do zacieru i wymieszaj, aby połączyć, dodaj olej truflowy i dobrze wymieszaj.Piersi Kaczki.
Dodać piersi z kaczki do gorącej patelni, nie do końca dymiąc, skórkę w dół, gotować, aż ładnie się zarumienią i większość tłuszczu z kaczki zostanie wytopiona. (około 8-10 minut).
Piersi kaczki włożyć do naczynia do piekarnika i wstawić do nagrzanego piekarnika 180C, gotować 20 minut, daje ładny różowy środek, lub gotować do pożądanego doneness.To
Na talerzu ułożyć mash z pokrojoną pierś z kaczki i sosem mżawkowym wokół talerza, podawać dodatkowy sos z boku.SOS.