Chrupiąca kaczka z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru

Chrupiąca kaczka z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru
Chrupiąca Kaczka ze skórką z sosem truflowym z czerwonej porzeczki i Tru może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1534 kalorii, 62g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 14,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kaczki, rosół z kurczaka, granulki bulionu warzywnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kaczki z grzankami serowymi i sosem porzeczkowym, Chrupiąca duszona kaczka z sosem żurawinowo-portowym, oraz Chrupiąca pierś z kurczaka w sosie ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2
Połączyć wino, buliony, gałązki tymianku i liście laurowe w rondlu, doprowadzić do wrzenia i pozostawić na piecu, aż zmniejszy się do około 11/2 szklanki (ok. 35 minut).Zmniejszyć ogień, dodać port i dżem z czerwonej porzeczki, wymieszać, aby połączyć, usunąć liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PorzeczkiPorzeczki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
PortPort
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Dodaj masło i mieszaj, aż się rozpuści, wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą, Dodaj do sosu i mieszaj, aż sos zgęstnieje.Uwaga: sos można przygotować dzień wcześniej i po prostu podgrzać, aby zaoszczędzić czas w ciągu dnia.Pasternak Mash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
W rondlu umieścić posiekany pasternak wraz z wystarczającą ilością mleka do przykrycia, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, odcedzić, odcedzić trochę mleka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Do pasternaku dodać śmietanę, bulion, mleko i masło i zmiksować lub przetworzyć do smooth.In małą patelnię smażyć, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać grzyby i czosnek, gotować aż grzyby zmiękną, wymieszać z liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj do zacieru i wymieszaj, aby połączyć, dodaj olej truflowy i dobrze wymieszaj.Piersi Kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Olej TruflowyOlej Truflowy
7
Dodać piersi z kaczki do gorącej patelni, nie do końca dymiąc, skórkę w dół, gotować, aż ładnie się zarumienią i większość tłuszczu z kaczki zostanie wytopiona. (około 8-10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Piersi kaczki włożyć do naczynia do piekarnika i wstawić do nagrzanego piekarnika 180C, gotować 20 minut, daje ładny różowy środek, lub gotować do pożądanego doneness.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Na talerzu ułożyć mash z pokrojoną pierś z kaczki i sosem mżawkowym wokół talerza, podawać dodatkowy sos z boku.SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn