Chrupiąca gęś z suszonym nadzieniem wiśniowo-Zakwasowym
Jedna porcja zawiera 2977 kalorii, 123g białka, oraz 255g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $12.67 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, Gęś, grubą sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Farsz na zakwasie z karczochami, suszonymi pomidorami i bazylią, Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym, oraz Farsz Wiśniowo-Jabłkowy Suszony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Wylać soki z patelni. Cebulę, marchewkę i koper włoski rozetrzeć na dnie patelni.
Usuń gałązki ziół z jamy. Łyżka farszu do jamy. Powrót Gęś do pieczenia rack, od strony piersi w dół, i ponownie przykryć pergaminową folią. Piecz przez 30 minut.