Chrupiąca Fasolka Szparagowa
Przepis chrupiąca zielona fasola może być wykonana w około 15 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 152 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką grzyby, sos sojowy, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Fasolka szparagowa z chrupiącymi migdałami, Fasolka szparagowa z chrupiącymi migdałami, oraz Chrupiąca fasolka szparagowa z rzodkiewką.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż seler i grzyby na oleju do miękkości.
Połącz skrobię kukurydzianą, zimną wodę i sos sojowy na gładką masę; stopniowo mieszaj z mieszanką selera. Dodaj bulion. doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Odcedź fasolę i dodaj do mieszanki selera. Dodaj migdały.