Chrupiący Włoski Pieczony Kurczak

Chrupiący Włoski Pieczony kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 592 kalorie, 46g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dressing, parmezan chees, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Chrupiące Włoskie Paluszki Z Kurczaka, Włoski Styl " Czarna Fasola I Chrupiący Pieczony Ziemniak, oraz Chrupiący Kurczak z kremowym sosem włoskim i makaronem muszkatołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. płaszcz do pieczenia patelni z nie trzymać gotowania sprayu.
Połącz płatki ziemniaczane, parmezan, płatki pietruszki i czosnek w proszku w płytkiej misce. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
Kawałki kurczaka obłożyć mąką, zanurzyć w sosie włoskim. Posmarować mieszaniną płatków ziemniaczanych, poklepać, aż kurczak zostanie dokładnie pokryty; wytrząsnąć nadmiar panierki.
Umieścić w przygotowanej patelni.
Piec od 45 do 50 minut lub aż termometr do odczytu osiągnie 74°.