Chrupiące Tacos rybne z pikantnym sosem słodko-kwaśnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących Tacos rybnych z pikantnym sosem słodko-kwaśnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 829 kalorii, 32G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz lodowatą wodę, olej roślinny, piwo bezalkoholowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca ryba w sosie słodko-kwaśnym, Chrupiące Tacos rybne z pikantnym Slaw, oraz Tacos rybne z pikantną kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, dobrze wymieszać wszystkie składniki sosu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce ubić mąkę, sól, kminek, proszek do pieczenia i czosnek w proszku trzepaczką. Mieszaj z piwem i wodą, aż nie będzie widoczna sucha mieszanka mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piekarnik rozgrzać do 93° (lub ustawić na ciepło). Linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść stojak z drutu na wyłożonej blasze ciastek i umieść w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W 4-quart holenderski piekarnik lub Frytkownica, ciepła 1 1/2 cala oleju do 191°. Dip paski rybne w cieście i usunąć szczypcami, trzymając paski rybne nad miską tak nadmiar ciasto kapie off. Opuść paski ryb na gorący olej. Powtórz z pozostałymi paskami rybnymi. (Nie tłocz patelni; gotuj tylko tyle pasków ryb naraz, które zmieszczą się w patelni bez dotykania się nawzajem.) Gotować paski rybne 4 minuty z jednej strony, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć rybę (Odwróć rybę od siebie, aby uniknąć rozpryskiwania gorącym olejem) i gotuj 3 minuty z drugiej strony, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyjmij rybę z patelni i umieść na stojaku z drutu na blasze. Trzymaj ryby ciepłe w piekarniku podczas przygotowywania pozostałych pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Aby złożyć tacos, umieść 1 lub 2 paski rybne na środku każdej tortilli. Top z około 2 łyżki sosu, sałata, salsa, awokado, ser, tryskać sok z limonki i kolendry.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.