Chrupiące Pieczone Walleye
Chrupiący pieczony Walleye wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 210 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jeśli masz filety walleye, przyprawioną sól, płatki ziemniaczane instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Walleye, Pieczony Walleye z warzywami, oraz Basil Asiago Pieczone Walleye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Ubić jajka i wodę razem w misce, aż będzie gładka; odstawić.
Połącz bułkę tartą, płatki ziemniaczane i parmezan w osobnej misce z przyprawioną solą, aż do równomiernego wymieszania. Filety z walleye zanurzyć w ubitym jajku, a następnie wcisnąć do mieszanki okruchów chleba.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie nieprzejrzysta w środku i łatwo płatki widelcem, 15 do 20 minut.