Chorizo z kurczaka na Komosie ryżowej z papryką
Chicken Chorizo na Quinoa z papryką jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na $3.19 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz masło, papryka, sól morska i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Grecka Quinoa Chicken Faszerowane Papryki, Ziemniaki z papryką i Chorizo, oraz Chorizo I Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w pokrojonej w kostkę cebuli i soli morskiej do smaku; gotować i mieszać, aż cebula karmelizuje się do głębokiego brązu, o 15 protokół. Po karmelizacji, wlać 6 szklanek bulionu z kurczaka i quinoa; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz kiełbasy ze wszystkich stron w gorącym oleju, a następnie usunąć i pokroić w 1/2 cala grubości plastry. Powrót kiełbasę na patelni,i kontynuować gotowanie, aż rumiane ze wszystkich stron i nie różowy w środku.
Usuń, aby osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem i utrzymaj ciepło.
Zmniejszyć ogień do medium, i wymieszać pokrojoną cebulę do pozostałego oleju na patelni. Gotować, aż brzegi cebuli zaczną zmieniać złoty kolor, 3 do 5 minut.
Dodać czosnek, i gotować 1 minutę więcej. Doprawić papryką i kminkiem, a następnie wymieszać czerwoną paprykę, żółtą paprykę, paprykę Poblano chile i 1 szklankę rosołu z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie gotować, aż papryka zmięknie, a mieszanina zmniejsza się i zagęszcza, 10 do 15 protokół. Powrót kiełbasę na patelni, doprawić do smaku solą i pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa jest gorąca.