Chorizo Nuggets z sosem Chimichurri

Chorizo Nuggets z sosem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Nuggetsów Chorizo z sosem Chimichurri. Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jeśli masz ocet, cebula, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Nuggetsy z kurczaka w sosie musztardowym, Miękkie nuggetsy precla z pikantnym sosem do zanurzania sera, oraz Nuggetsy Ze Słodkich Ziemniaków Z Sosem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym umieścić wszystkie składniki sosu Chimichurri z wyjątkiem kwaśnej śmietany. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z kwaśną śmietaną; przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W patelni 2-quart heavy-bottom rozgrzej 2 do 3 cali oleju do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W średniej misce, miejsce 2 łyżki Bisquick mix; dodać chorizo, i wrzucić do lekko płaszcz. W średniej misce, wymieszać jajka, mleko, Pozostałe 1 szklanka Bisquick mix, mączka kukurydziana, kminek i pieprz. Dip Bisquick powlekane chorizo do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
PieprzPieprz
KminekKminek
JajkoJajko
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Smażyć 4 lub 5 chorizo na raz w gorącym oleju 3 do 4 minut, obracając raz, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Podawać na wykałaczkach z dodatkami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn