Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Nuggetsów Chorizo z sosem Chimichurri. Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jeśli masz ocet, cebula, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Nuggetsy z kurczaka w sosie musztardowym, Miękkie nuggetsy precla z pikantnym sosem do zanurzania sera, oraz Nuggetsy Ze Słodkich Ziemniaków Z Sosem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym umieścić wszystkie składniki sosu Chimichurri z wyjątkiem kwaśnej śmietany. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z kwaśną śmietaną; przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chimichurri
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W patelni 2-quart heavy-bottom rozgrzej 2 do 3 cali oleju do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W średniej misce, miejsce 2 łyżki Bisquick mix; dodać chorizo, i wrzucić do lekko płaszcz. W średniej misce, wymieszać jajka, mleko, Pozostałe 1 szklanka Bisquick mix, mączka kukurydziana, kminek i pieprz. Dip Bisquick powlekane chorizo do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście