Chorizo Hash Browns
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojej kolekcji, Chorizo Hash Browns może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 15g tłuszczu i w sumie 256 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga chorizo wołowego, soli i pieprzu, mąki i oleju. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chorizo Hash Browns, Chorizo Hash Browns, oraz Yucca Hash Browns z Chorizo.
Instrukcje
Używając tarki pudełkowej lub ostrza rozdrabniającego robota kuchennego, rozdrobnij ziemniaki. Płucz, aż woda będzie czysta.
Odpływ. Zrzuć rozdrobnione ziemniaki na czysty ręcznik kuchenny. Ściśnij, aby usunąć nadmiar wody.
Dodaj rozdrobniony ziemniak do dużej miski wraz z mąką i jajkami.
Gotuj chorizo na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, łamiąc wszelkie grudki, aż zacznie się kruszyć i będzie ugotowane.
Dodaj cebulę i smaż, aż będzie przezroczysta, około 3 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj mieszankę chorizo-cebuli do rozdrobnionych ziemniaków.
Rozgrzej około 1/4 cala oleju na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy olej będzie gorący, umieść miksturę w osobnych stosach, takich jak naleśniki. Gotuj, aż ładnie się zrumieni na dnie, a następnie odwróć i zrumień z drugiej strony. Powinno to zająć od 3 do 5 minut na stronę.
Przenieś placki ziemniaczane na talerz wyłożony papierem i odcedź. Dopraw 1/2 łyżeczki pieprzu i od razu podawaj.