Chorizo Hash Browns
Chorizo Hash Browns to bezglutenowe przystawka. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chorizo, ziemniaki russet, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Hash Browns, Chorizo Hash Browns, oraz Yucca Hash Browns with Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cebulę, szalotki, i czosnek w 1 łyżka oleju w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Ziemniaki obrać i grubo zetrzeć na tarce. Wycisnąć nadmiar wody z ziemniaków i wymieszać z mieszanką cebuli, chorizo, pietruszka, papryka,1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, aż dobrze się połączą.
Wytrzeć patelnię i masło ciepła i pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Dodaj mieszaninę ziemniaków, rozprowadzając równomiernie na patelni i naciskając delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować na średnim ogniu, aż chrupiące i złoty, 8 do 10 protokół. Odwróć dużą płytę na patelni. Trzymając talerz i patelnię szczelnie razem, odwrócić Brązy hash na talerzu. Przesuń z powrotem do patelni i naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować, aż złoty i gotowane przez, 8 do 10 minut więcej.
Pokroić w kliny i podawać.