Chopped Caesar Salad Pizza

Chopped Caesar Salad Pizza
Przepis Chopped Caesar Salad Pizza może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 3 godziny i 5 minut. To danie główne ma 846 kalorii, 31g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, ciepłą wodę, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chopped Chicken Caesar Salad for Two, Pizza Sałatka Cezar, oraz Pizza Sałatka Cezar Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj proste ciasto do pizzy według przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
2
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na blasze do pieczenia szczotkowanej obficie oliwą z oliwek rozciągnij ciasto do pożądanego kształtu i grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umyj skórkę z oliwą z oliwek i top z plasterkami mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec pizzę, aż ciasto chrupki się i ser topi się, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
ChipsyChipsy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć pizzę z piekarnika. Top roztopioną mozzarellę z tartym parmezanem i pokrojonym kurczakiem. Wrzucić rzymskie serca z sosem sałatkowym Cezar i doprawić solą i pieprzem. Na wierzchu pizzę z sałatką Cezar i ogolić na parmezanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Serca RzymskieSerca Rzymskie
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Serwuj i ciesz się!
8
Uwaga kucharza: jeśli nie masz kamienia do pizzy w domu, nie martw się, użyj dobrze naoliwionej tacy na blachy i gorącego piekarnika, aby uzyskać chrupiące dno pizzy! Również umieścić ciasto na samym dole regału piekarnika. Pomoże to stworzyć tę chrupiącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W blenderze lub robocie, proces parmezan, majonez, sok z cytryny, oliwa z oliwek, musztarda, Worcestershire, sól, pieprz, czosnek i sardela do emulgacji i gładkie. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
W płynnej miarce połącz ciepłą wodę, drożdże i cukier. Pozostawić drożdże do rozpuszczenia i kwitną, około 5 minut. Po zakwitnięciu dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
11
W międzyczasie, w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, połączyć mąkę i sól. Strumień w mieszaninie woda / drożdże, a gdy ciasto zaczyna się łączyć, Przełącz na haczyk do ciasta. Pozostawić ciasto do zagniatania, dodając nieco więcej mąki w razie potrzeby, tak, że ciasto uwalnia się z boków miski, 1 do 3 minut. Powinieneś być w stanie dotknąć ciasta i nie trzymać ciasta na palcach. Gdy ciasto zagnieci się i oderwie się od boków miski, wyjąć ciasto z miski na mąkę i rękami z mąką nadal wyrabiać ręcznie przez 1 do 2 minut. Następnie uformuj ciasto w okrągłą kulkę i umieść je w dużej misce spryskanej nieprzywierającym sprayem. Przykryj miskę folią lub czystym ręcznikiem do naczyń i pozwól wyrośnięciu ciasta w ciepłej części kuchni, aż podwoi się rozmiar, 1 1/2 do 2 godzin. Po wyrośnięciu ciasto jest gotowe do gotowania, jak chcesz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Cook ' s Notes: to ciasto jest mokre ciasto, zachować mąkę ławki w gotowym i upewnij się, aby mąki ręce podczas pracy z ciasta. Zaufaj swojemu jelitowi jako kucharzowi, jeśli ciasto jest mokre, dodaj więcej mąki, jeśli jest zbyt sztywne, dodaj trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
13
Cukier jest używany do karmienia drożdży, które pomogą ciasto rosnąć. Mąka chlebowa daje chewier tekstury, ponieważ mąka ma więcej glutenu. Nie musisz używać termometru, aby uzyskać temperaturę wody, powinien po prostu czuć się ciepły w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego

Składniki

2Batoniki toffi Heathkoperta aktywne suche drożdżekoperta aktywne suche drożdże1filetfilet z sardeli, opłukany i suszonyfilet z sardeli, opłukany i suszony9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka chlebowa, plus więcej do odkurzaniamąka chlebowa, plus więcej do odkurzania1pierś z kurczaka, grillowana i pokrojona cienkopierś z kurczaka, grillowana i pokrojona cienko2Batoniki toffi HeathMusztarda DijonMusztarda Dijon2goździkiczosnek mielony lub tartyczosnek mielony lub tarty1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mozzarella w plastrachmozzarella w plastrach23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek, do szczotkowania SkórkiOliwa z oliwek, do szczotkowania Skórki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezan, plus mały kawałek do goleniatarty parmezan, plus mały kawałek do golenia1Batoniki toffi Heathświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz2serca rzymskie, umyte i suszone, pokrojone na 1/2 calaserca rzymskie, umyte i suszone, pokrojone na 1/2 cala2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (105 do 110 stopni F)ciepła woda (105 do 110 stopni F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn