Chocolate Peanut Dream Pie
Przepis Chocolate Peanut Dream Pie jest gotowy w około 10 minut i jest zdecydowanie super bezmleczne opcja dla miłośników Południowego jedzenia. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka orzeszków ziemnych i dodatkowe bitej polewy, kremowe masło orzechowe, graham cracker crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekolada-Masło Orzechowe Dream Batony, Czekolada-Masło Orzechowe Dream Batony, oraz Chocolate Oreo Peanut Butter Dream Deser podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Zdjąć z ognia; ubić masłem orzechowym.
Umieść patelnię w dużej misce z lodowatą wodą przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Złóż bitą polewę.
Wlać do skorupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do Ustawienia.
Udekorować orzeszkami ziemnymi i ubić polewy w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to świetny wybór na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dr L Riesling. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Dr. L Riesling]()
Dr. L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Rieslingu... Cytryna, zielone jabłko, mokry kamień i lekko kwiatowe aromaty są następnie chrupiące, nasycone łupkami podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejków orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakiem świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonym sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Food & Wine Magazine