Chocolate date Loaf II

Chocolate date Loaf II
Need a dairy free side dish? Chocolate date Loaf II może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 460 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jajko, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mleczna czekolada, Daktyl i orzechowy Bochenek, Bochenek orzechowy daktylowy, oraz Bochenek Na Słodką Randkę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Daty umieścić w małej misce z wrzącą wodą i sodą oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
DaktyleDaktyle
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić do ostygnięcia. Roztopić czekoladowe chipsy z margaryną w misce na patelni gotującej się wody lub w kuchence mikrofalowej. Często mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MargarynaMargaryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
3
W średniej misce ubić jajko i wymieszać z cukrem, solą i wanilią. Wymieszać z roztopioną czekoladą i daktylami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CukierCukier
DaktyleDaktyle
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i wymieszać z daktylową mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DaktyleDaktyle
5
Zeskrobać na nasmarowaną patelnię bochenkową o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Odstawić na 20 minut podczas podgrzewania piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do korony bochenka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni. Owinąć w folię aluminiową i przechowywać w lodówce na noc, jak bochenek będzie cięte lepiej na drugi dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn