Chocolate Chip-Deser Lodowy
Chocolate Chip-Deser lodowy wymaga około 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, jajko, betty Chocolate chip Cookie mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Chocolate Chip-Deser Lodowy, Bezglutenowy Deser Z Lodami Czekoladowymi, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta.
Na nieprzetworzonym arkuszu cookie, zrób 5 ciasteczek, upuszczając ciasto przez łyżki stołowe.
Piec 9 do 11 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
W międzyczasie wciśnij pozostałe ciasto na patelni, używając zwilżonych palców (ciasto będzie lepkie).
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Rozprowadzić 1/3 szklanki polewy czekoladowej na upieczonej skórce. Zamrażać 10 do 15 minut lub aż czekolada jest ustawiona.
W międzyczasie wyjmij lody z zamrażarki, aby zmiękczyć.
Rozłóż zmiękczone lody równomiernie na czekoladowej skórce.
Pokruszyć 5 upieczonych ciasteczek, posypać warstwą lodów.
Pozostałą polewę czekoladową skropić okruchami ciastek. Okładka; zamrozić 2 godziny. Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut przed cięciem. Do serwowania kawałków pokroić w 5 rzędów po 3 rzędy. Przechowywać w zamrażarce.