Ciasteczka owsiane z rodzynkami, daktylami i orzechami włoskimi
Ciasteczka owsiane z rodzynkami, daktyle i orzechy włoskie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 25 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rodzynek, orzechów włoskich, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki owsiane z rodzynkami, daktylami i orzechami włoskimi, Ciasteczka owsiane ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi, oraz Przyprawione Ciasto Jabłkowe Z Czarnymi Orzechami Włoskimi, Rumowymi Rodzynkami I Daktylami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z folią; folia maślana. Pierwsze 5 składników wymieszać w średniej misce.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, skracanie warzyw, i oba cukry w dużej misce, aż puszyste. Ubić w miodzie, jajkach i wanilii. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Wymieszaj z owsem, rodzynkami, daktylami i orzechami włoskimi. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na przygotowane arkusze, odstępy między kopcami 2 cale od siebie. Lekko spłaszczyć ciasteczka.
Piec ciasteczka, aż złoty kolor, o 10 protokół. Schłodzić całkowicie na prześcieradłach. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)