Chocolate Cheerios® Marshmallow Hearts
Czekoladowe Cheerios® Marshmallow Hearts wymaga mniej więcej 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, wanilia, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chocolate Cheerios® Marshmallow Hearts, Chocolate Cheerios® Marshmallow Bites, oraz Czekoladowe Serca Z Pianki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i boki 13x9-calowej patelni z folią. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki crust z wyjątkiem marshmallows z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly. Wciśnij mocno do dna patelni.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast posypać pianki. Powrót do piekarnika; piec dodatkowe 1 do 2 minut lub aż pianki po prostu zacząć dmuchać. Schłodzić podczas przygotowywania polewy.
W dużym rondlu umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem płatków i posypki.
Podgrzewać na średnim i niskim ogniu, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 4 szklankach płatków. Natychmiast łyżkę ciepłą polewą na pianki; rozprowadzić na pokrycie.
Posypać posypką cukierkową. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę.
Za pomocą folii do podnoszenia, usunąć mieszaninę z patelni; usunąć folię. Z głęboką foremką do ciastek w kształcie serca o średnicy 2,5 cala, Wytnij 18 serc. Przechowywać luźno przykryte.