Choc-lizaki jajeczne

Choc-lizaki jajeczne
Choc-lizaki jajeczne mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 82 grosze za porcję. Ta przystawka ma 465 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką posypkę, czekoladę, czekoladę batonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Choc-lizaki jajeczne, Chilli czekoladowe lizaki jajeczne, oraz Choc-a-block Choc bananowy budyń lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przełóż surowy ryż do głębokiej puszki z ciastem i przykryj wierzch folią spożywczą (dzięki czemu możesz później poddać recyklingowi ryż!).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2
Kruszyć ciasteczka do robota kuchennego i dollop w roztopionej gorzkiej czekolady. Whizz aż dobrze wymieszane. Wyjąć łyżki mieszanki i zwinąć w kształt jajka między rękami. Delikatnie pokroić patyczek lub szaszłyk w połowie, pokroić w ryż, aby wstać, i schłodzić przez 2-3 godziny, aż naprawdę twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Groszek Goya®Groszek Goya®
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Białą czekoladę delikatnie rozpuścić w misce na patelni z ledwo gotującą się wodą (lub w kuchence mikrofalowej na niskim poziomie), następnie zdjąć ogień i ostudzić na 1-2 min, aby lekko zgęstnieć. Jeden po drugim, zanurzyć jajka czekoladowe do białej czekolady do Płaszcz, a następnie niech nadmiar kapać z powrotem do miski czekolady. Połóż lizaki w puszce wypełnionej ryżem. Posypać małymi miseczkami, następnie zanurzyć lizaki jajeczne, delikatnie je zwijając i pokrywając. Schłodzić ponownie przez 1-2 godziny lub przez noc, aż czekolada będzie naprawdę twarda i gotowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Czekoladowe JajkaCzekoladowe Jajka
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Lizaki skubać, jak są, lub jeśli są na polowanie jaj, owinąć je w małe kwadraty celofanu, zbierając go wokół patyka poniżej jajka i wiązania z ładną wstążką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn