Chleb orzechowy Morelowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 173 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka płatków owsianych, sody oczyszczonej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chleb Morelowo-Orzechowy, Pyszny Chleb Morelowy Pecan, oraz Chleb Wiśniowo-Orzechowo-Morelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz suche składniki. W misce ubić jajka, banany, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami, aż się połączą. Wymieszać z morelami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
(pudełko Kartonowe)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.