Chlebek bananowo-jabłkowy mamy

Chlebek bananowo-jabłkowy mamy
Chleb bananowo-jabłkowy mamy może być tylko chleb, którego szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 394 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mielone goździki, ekstrakt z wanilii, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bananan Chleb Jabłkowy, Chleb Jabłkowy Bananowy, oraz Bananan Chleb Jabłkowy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić 2 łyżki masła z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać jabłka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, do miękkości i złoty, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Dodać 1/2 łyżeczki cynamonu i 1/2 łyżeczki wanilii i przenieść jabłka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
5
Tłuszcz i mąka 9-by-5-by-4 1/2 cala patelni Bochenek. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, goździki, gałkę muszkatołową i pozostały 1/2 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić pozostały kij masła z granulowanym cukrem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodać jajka, po jednym na raz i wymieszać, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
8
Dodać puree bananowe, sok pomarańczowy i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
9
Dodaj suche składniki i ubijaj na małej prędkości, aż będzie gładka. Za pomocą gumowej szpatułki złóż jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i wygładzić powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Piec przez 1 godzinę i 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta; przykryć luźno folią, jeśli Bochenek stanie się zbyt ciemny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Niech Bochenek ostygnie na patelni na 10 minut przed obracając go na stojaku do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn