Chleb Żytni Pumpernikielowy
Chleb żytni pumpernikiel jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz aktywne drożdże, ciepłą wodę, mleko w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Chleb Pumpernikielowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cały cykl pszenicy i zacznij.
Po pierwszym wyrośnięciu wyjąć ciasto z maszyny. Kształt i umieścić na lekko naoliwionej patelni Bochenek 9x5 cala. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Piec w temperaturze 350 stopni C (175 stopni C) przez 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przed krojeniem.