Chleb żurawinowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Mieszanka soku pomarańczowego, białka jaja, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Maszyna Do Chleba Chleb Pełnoziarnisto-Żurawinowy, Podstawowy chleb z rodzynkami lub chleb żurawinowy, oraz Chleb Żurawinowy: Szybki Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. obficie nasmaruj dno patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali. W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick®, cukier granulowany, śmietanę, olej, mleko, skórkę pomarańczową i białka do zwilżenia. Wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Skórka Pomarańczowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Srebrne Perły Cukrowe
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta i górna skorupa jest głęboki złoty kolor. Chłodne 15 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół