Żurawina-Słodki Ziemniak szybki chleb może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, substytut jajka, słodkie ziemniaki bez dodatku cukru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantny do słodkiego: 6 szybkich chlebów i chleb z orzechami żurawinowymi, Słodki Ziemniak Szybki Chleb, oraz Słodki Ziemniak-Szybki Chleb Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połącz słodkie ziemniaki, substytut jaj, sok pomarańczowy i margarynę w misce; dodaj do suchych składników. Mieszać tylko do wilgotności. Złóż żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Sok Pomarańczowy
Słodkie Ziemniaki
żurawina
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayu do gotowania; posypać migdały na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Ostudzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.