Chleb z rodzynkami i cynamonem z kamienno-zmielonym chlebem pszennym
Chleb z rodzynkami i cynamonem z mielonym kamieniem pszennym ciastem chlebowym jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chleb Cynamonowo-Rodzynkowy Pełnoziarnisty, Chleb Pszenny Cynamonowo-Rodzynkowo-Orzechowy, oraz Bezglutenowy cynamon rodzynki chleb do Maszyny do chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rolka kamień zmielony chleb pszenny ciasto na 6 1/2 - x 5 1/2-calowy prostokąt.
Ciasto posmarować margaryną, pozostawiając 1/2 cala granicy.
Posypać cukrem, cynamonem i rodzynkami.
Zwiń, zaczynając od krótkiej strony, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne. Szczypta szew i kończy się uszczelnić.
Umieścić, szew stronie w dół, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem.
Połączyć białko jaja i wodę, dobrze mieszając.
Wymieszaj ciasto z białkiem jajka.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut lub aż Bochenek brzmi pusto po naciśnięciu.