Chleb Z Maślanką Czekoladową

Chleb Z Maślanką Czekoladową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z maślanką czekoladową. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 948 kalorii, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mąka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 38%. Spróbuj Chleb Czekoladowy Maślany, Chleb z maślanką czekoladową, oraz Maślanka czekoladowa szybki chleb na # Twelve dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni F). Nasmaruj tylko dno patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Połączyć mąkę, 1/2 szklanki kakao, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; mieszać do mieszaniny maślanki do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wymieszać w 1/3 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 55 do 65 minut w nagrzanym piekarniku, aż drewniany kilof włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni przez 15 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Margarynę, 1/4 szklanki kakao i mleko połączyć w rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem waniliowym i cukierniczym. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
9
Rozprowadzić na schłodzonym bochenku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn