Chleb z cukinią z suszonych owoców i orzecha włoskiego
Suszone owoce i orzechowy chleb z cukinią może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, orzechy włoskie, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Miód, Orzech włoski i polewa z suszonych owoców (prezent w słoiku), Chleb z suszonych owoców kokosowych, oraz Chleb Cukiniowy Z Suszoną Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki brązowego cukru, orzechy włoskie i 1/4 łyżeczki cynamonu w małej misce. Odstawić.
. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, pozostały brązowy cukier, pozostałe 3/4 łyżeczka cynamonu, proszek do pieczenia, a następnie 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz cukinię i następne 6 składników w średniej misce; dodaj do mieszanki mąki. Mieszać tylko do wilgotności.
. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Posypać mieszaninę orzechów równomiernie na ciasto.
Piec w 350 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Ostudzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.