Chleb z cukinią III

Chleb z cukinią III
Chleb z cukinią III może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, kiełki pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć jajka, olej, cukier, cukinia, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dobrze wymieszać.
3
Dodać mąki, proszek do pieczenia, sodę, sól, kiełki pszenicy i cynamon; mieszać do połączenia. W razie potrzeby wymieszać rodzynki i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy tester włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn