Chleb z cukinią III

Chleb z cukinią III
Chleb z cukinią III może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, kiełki pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć jajka, olej, cukier, cukinia, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dobrze wymieszać.
3
Dodać mąki, proszek do pieczenia, sodę, sól, kiełki pszenicy i cynamon; mieszać do połączenia. W razie potrzeby wymieszać rodzynki i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy tester włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn