Chleb Z Cukinią Cytrynowo-Makową
Need a wegetariański posiłek poranny? Cytrynowo-makowy chleb z cukinią może być super przepis do wypróbowania. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Cytrynowy Mak Cukinia Chleb, Cytrynowy Mak Cukinia Chleb, oraz Chleb Z Cukinią Cytrynowo-Makową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wmieszać cukinię i kolejne 2 składniki. Łyżka ciasto na 3 nasmarowane i mąki 5-x 3-calowe jednorazowe patelnie z folii aluminiowej (około 1 1/3 szklanki ciasta na patelnię).
Piec w temperaturze 325 przez 40 do 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 30 minut).