Chleb Z Cukinią Cytrynowo-Makową

Chleb Z Cukinią Cytrynowo-Makową
Cytrynowo-makowy chleb z cukinią może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, masło, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cytrynowy Mak Cukinia Chleb, Cytrynowy Mak Cukinia Chleb, oraz Glazurowany Cytrynowy Makowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wmieszać cukinię i kolejne 2 składniki. Łyżka ciasto na 3 nasmarowane i mąki 5-x 3-calowe jednorazowe patelnie z folii aluminiowej (około 1 1/3 szklanki ciasta na patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukiniaCukinia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w temperaturze 325 przez 40 do 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn